sot komuna neser kosova-01-02

Biografia

Programi

PROGRAMI 2013

Takime


Warning: Creating default object from empty value in /home/shaipsur/www/shaipsurdulli.com/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 107

Warning: Creating default object from empty value in /home/shaipsur/www/shaipsurdulli.com/components/com_k2/models/item.php on line 596

Warning: Creating default object from empty value in /home/shaipsur/www/shaipsurdulli.com/components/com_k2/models/item.php on line 596

Warning: Creating default object from empty value in /home/shaipsur/www/shaipsurdulli.com/components/com_k2/models/item.php on line 596

Warning: Creating default object from empty value in /home/shaipsur/www/shaipsurdulli.com/components/com_k2/models/item.php on line 596

Sot në një takim me përfaqësuesë familjesh dhe të shtresave të ndryshme, në një tubim shumë serioz dhe masiv, i cili u mbajt me qëllim të rikonfirmimit të mbështetjes së kandidaturës për kryetar komune të Shaip Surdullit!

Kryetari Shaip Surdulli në fillim të fjalës së Tij përshëndeti dhe falemnderoj banorët e lagjës Iliria për mbështetjen e vazhdueshme që i kanë dhënë dhe i japin LDK-së dhe kandidatit të saj për kryetar komune.

Të mërkurën në platon e shtëpisë së kulturës “ Isa Kastrati” në Kamenicës Lidhja Demokratike e Kosovës, ka përmbyllur fushatën parazgjedhore. Në këtë tubim të pranishëm ishin të pranishëm numër  i  madh  simpatizantësh dhe anëtarësh të LDK-së nga të gjitha anët e Komunës së Kamenicës. Po ashtu, madhështinë e këtij tubimi ia shtuan edhe sekretari i përgjithshëm i LDK-së, Ismet Beqiri, deputeti Haki Demolli dhe Hashim Deshishku.

Nëse merret parasysh numri i pjesëmarrësve, atmosfera e përshkuar me spektakël atëherë, tubimi i mbrëmjes së sotme ( e martë 29 tetor) në Rogaçicë ishte ndër më madhështorët, që shumë i përngjante kohërave më të mira të LDK-së, kur asaj i printe i pavdekshmi Dr. Ibrahim Rugova.